Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Virágok - Kisiskolásoknak

Ez a csomag egy vidám, színes, igazán tavaszi csomag! Minden oldala a virágokról szól. A feladatlapok nagyon szép, vidám, motiváló grafikával készültek, és alkalmasak arra, hogy különböző részképességeket fejlesszenek, illetve bővítsék a gyermekek ismereteit a virágokkal kapcsolatban.
Kategória Termékkategóriák Virágok Virágok - Kisiskolásoknak
Cikkszám MT_VIR_I
Szint Mini 6 - 10 év
Listaár 2.990 Ft
-
+
KOSÁRBA RAKOM
Azonnal használható feladatlapok.
1
Minden műveltségterület fejlesztéséhez elegendő anyagot kapsz egyszerre.
2
Igényes, színes, motiváló feladatlapok.
3
Virágok - Kisiskolásoknak
4
Nem kell keresgélned órákig egy-egy témakörhöz, így rengeteg időt megspórolsz.
5
Minőségi időt tudsz tölteni gyermekeddel, miközben játszva tanítod őt.
6
Gondosan összeállított feladatok, melyek játékosan, észrevétlenül fejlesztik a gyermeket, és új ismeretekkel bővítik tudását.

Ez a csomag egy vidám, színes, igazán tavaszi csomag! Minden oldala a virágokról szól.  A feladatlapok nagyon szép, vidám, motiváló grafikával készültek, és alkalmasak arra, hogy különböző részképességeket fejlesszenek, illetve bővítsék a gyermekek ismereteit a virágokkal kapcsolatban. A lapbook szintén a virágokhoz kapcsolódik, melyek megoldása során további ismereteket szerezhetnek ebben a témában a gyerekek. A csomaghoz most kettő Extra játék is tartozik: egy nagyon szép memóriajáték, és egy Sziromgyűjtögető nevű izgalmas társas, mellyel kisebb csoportban vagy a családdal is játszhatunk.

Ezt a csomagot szívből ajánlom mindazoknak, akik szeretik az igényes fejlesztő feladatlapokat, és örülnének annak, ha minden műveltségterület fejlesztéséhez egy helyen találnák meg a szükséges anyagokat.

A csomag a kisiskolás korosztály (6-10 év) számára készült, és egyaránt alkalmas csoportos, vagy otthoni használatra is.

A csomag tartalma:

  • 15 játékos fejlesztő feladatlap kisiskolásoknak – Virágok
  • Lapbook óvodásoknak és kisiskolásoknak – Virágok
  • 10 játék, játékos feladat leírása
  • Versek, mesék a virágokról
  • 10 kézműves ötlet
  • Extra játékok: Memória és Sziromgyűjtögető
  • Útmutató a lapbook elkészítéséhez
  • Útmutató az extra játékhoz

 

A csomagban található feladatok, játékleírások, feladatlapok akár egy több hetes projekt munka elkészítéséhez is segítséget nyújthatnak. Szinte minden műveltségterületet lefednek, és összeállításukban elsődleges szempont volt, a gyerekek különböző képességeinek játékos módon való fejlesztése.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata