Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Testünk és egészségünk - Kisiskolásoknak

Ez a csomagunk az év bármely szakában aktuális lehet, hiszen témája a Testünk, egészségünk. Ebben a csomagban a fő hangsúly az ismeretek átadásán van. A gyermekek megismerkedhetnek a testrészekkel, az élő és élettelen dolgokkal, az érzékszerveinkkel, és az egészséges életmóddal.
Kategória Termékkategóriák Testünk, egészségünk Testünk és egészségünk - Kisiskolásoknak
Cikkszám MT_TE_I
Szint Mini 6 - 10 év
Listaár 2.890 Ft
-
+
KOSÁRBA RAKOM
Azonnal használható feladatlapok.
1
Minden műveltségterület fejlesztéséhez elegendő anyagot kapsz egyszerre.
2
Igényes, színes, motiváló feladatlapok.
3
Testünk és egészségünk - Kisiskolásoknak
4
Nem kell keresgélned órákig egy-egy témakörhöz, így rengeteg időt megspórolsz.
5
Minőségi időt tudsz tölteni gyermekeddel, miközben játszva tanítod őt.
6
Gondosan összeállított feladatok, melyek játékosan, észrevétlenül fejlesztik a gyermeket, és új ismeretekkel bővítik tudását.

Ez a csomagunk az év bármely szakában aktuális lehet, hiszen témája a Testünk, egészségünk. Ebben a csomagban a fő hangsúly az ismeretek átadásán van. A gyermekek megismerkedhetnek a testrészekkel, az élő és élettelen dolgokkal, az érzékszerveinkkel, és az egészséges életmóddal. A feladatlapok nagyon szép, vidám, motiváló grafikával készültek. A lapbook szintén az egészséges életmódhoz kapcsolódik, mely megoldása során további ismereteket szerezhetnek ebben a témában a gyerekek. E havi extra játékunk pedig a Fő az egészség! játék, mely fejleszti a megfigyelőképességet, és egyben egy remek társasjáték akár az egész családnak.

Ezt a csomagot szívből ajánlom mindazoknak, akik szeretik az igényes fejlesztő feladatlapokat, és örülnének annak, ha minden műveltségterület fejlesztéséhez egy helyen találnák meg a szükséges anyagokat.

A csomag a kisiskolás korosztály (6-10 év) számára készült, és egyaránt alkalmas csoportos, vagy otthoni használatra is.

A csomag tartalma:

  • 15 játékos fejlesztő feladatlap kisiskolásoknak – Testünk, egészségünk
  • Lapbook kisiskolásoknak – Testünk, egészségünk
  • 10 játék, játékos feladat leírása
  • Versek, mesék az egészséges életmódról
  • 10 kézműves ötlet
  • Extra játék: Fő az egészség
  • Útmutató a lapbook elkészítéséhez
  • Útmutató az extra játékhoz

 

A csomagban található feladatok, játékleírások, feladatlapok akár egy több hetes projekt munka elkészítéséhez is segítséget nyújthatnak. Szinte minden műveltségterületet lefednek, és összeállításukban elsődleges szempont volt, a gyerekek különböző képességeinek játékos módon való fejlesztése.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata