Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Tavaszi lapbook csomag

A lapbook csomag négy, tavasszal aktuális téma lapbookját tartalmazza, leírással együtt. Ajánlott korosztály: 5-9 évesek. A gyerekek a lapbook elkészítése során mélyebben megismerkednek az adott témával, észrevétlenül tanulnak, és még a kreativitásuk is fejlődik. Vásárlás után a termék azonnal letölthető pdf formában.
Kategória Termékkategóriák Akciós, limitált ideig elérhető csomagok Tavaszi lapbook csomag
Cikkszám MT_TL
Szint Mini 6 - 10 év
Listaár 2.500 Ft
-
+
KOSÁRBA RAKOM
Remek kiegészítője az óvodai projektmunkának, iskolai tananyagnak.
1
Igényes, színes, motiváló feladatlapok.
2
Részletes útmutató a lapbook elkészítéséhez.
3
Tavaszi lapbook csomag
4
Gondosan összeállított feladatok, melyek játékosan, észrevétlenül fejlesztik a gyermeket, és új ismeretekkel bővítik tudását.
5
Minőségi időt tudsz tölteni gyermekeddel, miközben játszva tanítod őt.
6
A feladatlapok a részképesség zavarokban szenvedő gyerekeknek is nagy segítség.

A Tavaszi lapbook csomag négy, tavasszal aktuális téma lapbookját tartalmazza:

Március 15. - A lapbook elkészítése során a gyerekek megismerkednek a jeles nap fontosabb eseményeivel, helyszíneivel. Gyűjtőmunkát végezhetnek a fontosabb szereplők életével kapcsolatban. Megismerik a Nemzeti dal első versszakát, és mire a feladatot elkészítik, meg is tanulják azt. A lapbookban szerepel még a 12 pont, és kis könyvet is készíthetnek a legfontosabb dolgokról.

 

A Föld napja - A lapbook elkészítése során tágabb és szűkebb környezetünkkel ismerkedünk meg, környezetvédelemmel, szelektív hulladékgyűjtéssel, és érdekességekkel a Földünkkel kapcsolatban.

 

Madarak és fák napja - Ebben a lapbookban egy nagyon szép, összefoglaló képet készíthetnek a gyerekek a madarak és fák közti kapcsolatról. Gyűjtőmunka során különböző fákat ismerhetnek meg. Megtanulhatják mely madaraink vonulók, illetve melyek töltik nálunk a telet is. 

 

Tavasz - Külön ovis és külön sulis lapbook található a csomagban a tavaszról. A két lapbookot ajánlom együtt használni, bármelyik korosztályról is legyen szó, mert úgy kapunk egy teljes képet az évszakról.

 

Vásárlás után a Tavaszi lapbook csomag azonnal elérhető pdf formátumban. Lépj vissza az oldalra a vásárláskor használt adataiddal, majd a PROFILOM menü alatt, a RENDELÉSEIM fülnél találod meg a vásárolt terméket!

 

Vélemények

Szeretném megkapni
Tóth Beáta | 2021-02-26 21:56:10
Nagyon tetszik a lapbook.
Tárnai Henrietta | 2021-02-21 10:23:32
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata