Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Tavasz - Kisiskolásoknak

Mi jut eszedbe a tavaszról? Nekem a madárcsicsergés, a virágok illata, az ébredező természet, a lágy szellő, a napsütés, a tavaszi zápor. Ebben a csomagban a tavasszal kapcsolatos érzéseket adjuk vissza, miközben észrevétlenül fejleszthetjük a gyerekek különböző részképességeit, és bővíthetjük ismereteikkel a tavasszal kapcsolatban.
Kategória Termékkategóriák Tavasz Tavasz - Kisiskolásoknak
Cikkszám MT_TA_I
Szint Mini 6 - 10 év
Listaár 2.890 Ft
-
+
KOSÁRBA RAKOM
Azonnal használható feladatlapok.
1
Minden műveltségterület fejlesztéséhez elegendő anyagot kapsz egyszerre.
2
Igényes, színes, motiváló feladatlapok.
3
Tavasz - Kisiskolásoknak
4
Nem kell keresgélned órákig egy-egy témakörhöz, így rengeteg időt megspórolsz.
5
Minőségi időt tudsz tölteni gyermekeddel, miközben játszva tanítod őt.
6
Gondosan összeállított feladatok, melyek játékosan, észrevétlenül fejlesztik a gyermeket, és új ismeretekkel bővítik tudását.

Mi jut eszedbe a tavaszról? Nekem a madárcsicsergés, a virágok illata, az ébredező természet, a lágy szellő, a napsütés, a tavaszi zápor.  Ebben a  csomagban a tavasszal kapcsolatos érzéseket adjuk vissza, miközben észrevétlenül fejleszthetjük a gyerekek különböző részképességeit, és bővíthetjük ismereteikkel a tavasszal kapcsolatban.

 

A feladatlapok nagyon szép, vidám, motiváló grafikával készültek. A kihívásokban még több ismerettel bővíthetjük a gyerekek tudását. A lapbookok szintén ehhez az évszakhoz kapcsolódnak, melyekben saját tapasztalataikat is lejegyezhetik a gyerekek. Extra játékunk pedig egy tavaszi dobble. Ezt a csomagot szívből ajánlom mindazoknak, akik szeretik az igényes fejlesztő feladatlapokat, és örülnének annak, ha minden műveltségterület fejlesztéséhez egy helyen találnák meg a szükséges anyagokat.

 

A csomag a kisiskolás korosztály (7-10 év) számára készült, és egyaránt alkalmas csoportos, vagy otthoni használatra is.

Néhány példa a feladatlapok tartalmából: Szókereső. Keresztrejtvény. Vizsgálj meg egy virágot! Tavaszi jeles napok. A növény részei, fejlődése. A béka fejlődése. Természetvédelem.

A csomag tartalma:

15 játékos fejlesztő feladatlap kisiskolásoknak

Lapbook kisiskolásoknak

15 játék, játékos feladat leírása

20 vers, 10 mese

10 kézműves ötlet

Extra játék: Tavaszi dobble

Kihívás kisiskolásoknak

Útmutató a lapbook elkészítéséhez

Útmutató az extra játékhoz

A csomagban található feladatok, játékleírások, feladatlapok akár egy több hetes projekt munka elkészítéséhez is segítséget nyújthatnak. Szinte minden műveltségterületet lefednek, és összeállításukban elsődleges szempont volt, a gyerekek különböző képességeinek játékos módon való fejlesztése.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata