Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Önismeret - Óvodásoknak

Egy olyan csomagot állítottunk össze számotokra, melyre igen nagy igény lenne, és nem nagyon találkozhattok hasonlóval a magyar piacon. A csomagban található feladatlapok, játékok és lapbook célja, hogy a gyerekek jobban megismerjék önmagukat és a szülők, vagy a gyerekekkel foglalkozó pedagógusok is teljesebb képet kapjanak a személyiségükről, érzéseikről.
Kategória Termékkategóriák Önismeret Önismeret - Óvodásoknak
Cikkszám MT_ÖN_O
Szint Mini 6 év alatt
Listaár 2.890 Ft
-
+
KOSÁRBA RAKOM
Azonnal használható feladatlapok.
1
Minden műveltségterület fejlesztéséhez elegendő anyagot kapsz egyszerre.
2
Igényes, színes, motiváló feladatlapok.
3
Önismeret - Óvodásoknak
4
Nem kell keresgélned órákig egy-egy témakörhöz, így rengeteg időt megspórolsz.
5
Minőségi időt tudsz tölteni gyermekeddel, miközben játszva tanítod őt.
6
Gondosan összeállított feladatok, melyek játékosan, észrevétlenül fejlesztik a gyermeket, és új ismeretekkel bővítik tudását.

Egy olyan csomagot állítottunk össze számotokra, melyre igen nagy igény lenne, és nem nagyon találkozhattok hasonlóval a magyar piacon. A csomagban található feladatlapok, játékok és lapbook célja, hogy a gyerekek jobban megismerjék önmagukat és a szülők, vagy a gyerekekkel foglalkozó pedagógusok is teljesebb képet kapjanak a személyiségükről, érzéseikről. Néhány példa, amire választ kaphattok a feladatlapok megoldása során: Miként látják a gyerekek önmagukat, mennyire elégedettek magukkal? Hogyan érzik magukat különböző szituációkban? Mik a kedvenceik? Milyen érzések, értékek fontosak számukra? Milyen terveik, céljaik vannak? Mit jelent számukra a barátság?  

A feladatlapok nagyon szép, vidám, motiváló grafikával készültek. A lapbook szintén ehhez a témához kapcsolódik. Ebben a csomagban egy egyszerű, könnyen játszható extra, társasjáték is található, mely kisebb csoportban, vagy a családdal is játszható. A játék célja, hogy még jobban megismerjük magunkat és egymást, és az egyes érzéseket meg is tudjuk osztani egymással.

Ezt a csomagot szívből ajánlom mindazoknak, akik szeretik az igényes fejlesztő feladatlapokat, és örülnének annak, ha minden műveltségterület fejlesztéséhez egy helyen találnák meg a szükséges anyagokat.

A csomag az óvodás korosztály (4-7 év) számára készült, és egyaránt alkalmas csoportos, vagy otthoni használatra is.

A csomag tartalma:

  • 15 játékos fejlesztő feladatlap óvodásoknak – Önismeret
  • Lapbook óvodásoknak és iskolásoknak – Önismeret
  • 10 játék, játékos feladat leírása
  • 10 kézműves ötlet
  • Mesék, versek gyűjteménye
  • Extra játék: Ki vagyok én? – Önismereti társasjáték
  • Útmutató a lapbook elkészítéséhez
  • Útmutató az extra játékhoz

A csomagban található feladatok, játékleírások, feladatlapok akár egy több hetes projekt munka elkészítéséhez is segítséget nyújthatnak. Szinte minden műveltségterületet lefednek, és összeállításukban elsődleges szempont volt, a gyerekek különböző képességeinek játékos módon való fejlesztése.

Vélemények

Várom a csomsgot!
Tomos Gabriella | 2022-01-07 10:33:04
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata