Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Növények - Kisiskolásoknak

Ebben a csomagban a növényeké a főszerep. Ebben a csomagban minden a fákról, bokrokról, virágokról, zöldségekről és gyümölcsökről szól. A kisebb és nagyobb gyerekek az életkoruknak megfelelő tudást kapnak a növények fejlődéséről, jellemzőiről, miközben a feladatlapok segítségével fejlődnek különböző részképességeik is. A feladatlapok nagyon szép, vidám, motiváló grafikával készültek.
Kategória Termékkategóriák Növények Növények - Kisiskolásoknak
Cikkszám MT_N_I
Szint Mini 6 - 10 év
Listaár 2.890 Ft
-
+
KOSÁRBA RAKOM
Azonnal használható feladatlapok.
1
Minden műveltségterület fejlesztéséhez elegendő anyagot kapsz egyszerre.
2
Igényes, színes, motiváló feladatlapok.
3
Növények - Kisiskolásoknak
4
Nem kell keresgélned órákig egy-egy témakörhöz, így rengeteg időt megspórolsz.
5
Minőségi időt tudsz tölteni gyermekeddel, miközben játszva tanítod őt.
6
Gondosan összeállított feladatok, melyek játékosan, észrevétlenül fejlesztik a gyermeket, és új ismeretekkel bővítik tudását.

Ebben a csomagban a növényeké a főszerep. Ebben a csomagban minden a fákról, bokrokról, virágokról, zöldségekről és gyümölcsökről szól. A gyerekek az életkoruknak megfelelő tudást kapnak a növények fejlődéséről, jellemzőiről, miközben a feladatlapok segítségével fejlődnek különböző részképességeik is. A feladatlapok nagyon szép, vidám, motiváló grafikával készültek. A lapbook szintén a növényekhez kapcsolódik, mely megoldása során további ismereteket szerezhetnek ebben a témában a gyerekek, és saját, kutatómunkára is ösztönzi őket. Ebben a csomagban két Extra játék is található, egy memóriajáték a kisebbeknek és egy tabu játék a nagyobbaknak.

Ezt a csomagot szívből ajánlom mindazoknak, akik szeretik az igényes fejlesztő feladatlapokat, és örülnének annak, ha minden műveltségterület fejlesztéséhez egy helyen találnák meg a szükséges anyagokat.

A csomag a kisiskolás korosztály (6-10 év) számára készült, és egyaránt alkalmas csoportos, vagy otthoni használatra is.

A csomag tartalma:

  • 15 játékos fejlesztő feladatlap kisiskolásoknak – A növények
  • Lapbook óvodásoknak és iskolásoknak – A növények
  • 10 játék, játékos feladat leírása
  • 10 kézműves ötlet
  • Mesék, versek gyűjteménye a növényekről
  • Extra játék: Memóriajáték és Tabu játék
  • Útmutató a lapbook elkészítéséhez
  • Útmutató az extra játékhoz

 

A csomagban található feladatok, játékleírások, feladatlapok akár egy több hetes projekt munka elkészítéséhez is segítséget nyújthatnak. Szinte minden műveltségterületet lefednek, és összeállításukban elsődleges szempont volt, a gyerekek különböző képességeinek játékos módon való fejlesztése.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata