Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Mikulás - Óvodásoknak

E csomagunk témája mi más is lehetne, mint a MIKULÁS! Minden feladatlapon megjelenik Mikulás kedves figurája, ami motiválhatja a gyerekeket, hogy megoldják a fejlesztő feladatokat.
Kategória Termékkategóriák Mikulás Mikulás - Óvodásoknak
Cikkszám MT_M_O
Szint Mini 6 év alatt
Listaár 2.890 Ft
-
+
KOSÁRBA RAKOM
Azonnal használható feladatlapok.
1
Minden műveltségterület fejlesztéséhez elegendő anyagot kapsz egyszerre.
2
Igényes, színes, motiváló feladatlapok.
3
Mikulás - Óvodásoknak
4
Nem kell keresgélned órákig egy-egy témakörhöz, így rengeteg időt megspórolsz.
5
Minőségi időt tudsz tölteni gyermekeddel, miközben játszva tanítod őt.
6
Gondosan összeállított feladatok, melyek játékosan, észrevétlenül fejlesztik a gyermeket, és új ismeretekkel bővítik tudását.

E csomagunk témája mi más is lehetne, mint a MIKULÁS! Minden feladatlapon megjelenik Mikulás kedves figurája, ami motiválhatja a gyerekeket, hogy megoldják a fejlesztő feladatokat. A csomagban található anyaggal játékosan fejleszthetjük a gyermekek részképességeit, mint például megfigyelés, matematikai alapismeretek, rész-egész viszony, gondolkodás, sorrendiség, finommotorika stb. Ebben a csomagban a  feladatlapok nagyon szép, vidám, motiváló grafikával készültek. A lapbook szintén ehhez a témához kapcsolódik, mely megoldása során további ismereteket szerezhetnek a gyerekek. Extra játékunk pedig egy dobble játék, mely fejleszti a megfigyelőképességet, és egyben egy remek társasjáték akár az egész családnak.

Ezt a csomagot szívből ajánlom mindazoknak, akik szeretik az igényes fejlesztő feladatlapokat, és örülnének annak, ha minden műveltségterület fejlesztéséhez egy helyen találnák meg a szükséges anyagokat.

A csomag az óvodás korosztály (4-7 év) számára készült, és egyaránt alkalmas csoportos, vagy otthoni használatra is.

A csomag tartalma:

  • 15 játékos fejlesztő feladatlap óvodásoknak – A Mikulás
  • Lapbook óvodásoknak, iskolásoknak – A Mikulás
  • 10 játék, játékos feladat leírása
  • 20 vers és 10 mese a Mikulásról
  • 10 kézműves ötlet
  • Extra játék: Decemberi dobble
  • Útmutató a lapbook elkészítéséhez
  • Útmutató az extra játékhoz

 

A csomagban található feladatok, játékleírások, feladatlapok akár egy több hetes projekt munka elkészítéséhez is segítséget nyújthatnak. Szinte minden műveltségterületet lefednek, és összeállításukban elsődleges szempont volt, a gyerekek különböző képességeinek játékos módon való fejlesztése.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata