Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Járművek - Kisiskolásoknak

A csomag témája a járművek. Kicsik is nagyok egyaránt kedvelik a különböző, kisebb-nagyobb, érdekesebb, megszokottabb járműveket, melyek szinte életünk részei. Jól tájékozottak már a közlekedési eszközök témájában, és mivel sokat ismernek is már közülük, biztos érdekesnek fogják találni azokat a fejlesztő feladatlapokat is, melyek ehhez a témakörhöz kapcsolódnak.
Kategória Termékkategóriák Járművek Járművek - Kisiskolásoknak
Cikkszám MT_J_I
Szint Mini 6 - 10 év
Listaár 2.890 Ft
-
+
KOSÁRBA RAKOM
Azonnal használható feladatlapok.
1
Minden műveltségterület fejlesztéséhez elegendő anyagot kapsz egyszerre.
2
Igényes, színes, motiváló feladatlapok.
3
Járművek - Kisiskolásoknak
4
Nem kell keresgélned órákig egy-egy témakörhöz, így rengeteg időt megspórolsz.
5
Minőségi időt tudsz tölteni gyermekeddel, miközben játszva tanítod őt.
6
Gondosan összeállított feladatok, melyek játékosan, észrevétlenül fejlesztik a gyermeket, és új ismeretekkel bővítik tudását.

A csomag témája a járművek. Kicsik is nagyok egyaránt kedvelik a különböző, kisebb-nagyobb, érdekesebb, megszokottabb járműveket, melyek szinte életünk részei. Jól tájékozottak már a közlekedési eszközök témájában, és mivel sokat ismernek is már közülük, biztos érdekesnek fogják találni azokat a fejlesztő feladatlapokat is, melyek ehhez a témakörhöz kapcsolódnak. A feladatlapok nagyon szép, vidám, motiváló grafikával készültek. A lapbookok szintén a járművekhez kapcsolódnak, melyek megoldása során további ismereteket szerezhetnek ebben a témában a gyerekek. Az extra játékunk pedig a Kövesd az irányt! játék, mely segíti a bal, jobb, előre, hátra irányok rögzítését, és egyben egy remek társasjáték is akár az egész családnak.

Ezt a csomagot szívből ajánlom mindazoknak, akik szeretik az igényes fejlesztő feladatlapokat, és örülnének annak, ha minden műveltségterület fejlesztéséhez egy helyen találnák meg a szükséges anyagokat.

A csomag a kisiskolás korosztály (6-10 év) számára készült, és egyaránt alkalmas csoportos, vagy otthoni használatra is.

A csomag tartalma:

  • 15 játékos fejlesztő feladatlap kisiskolásoknak – A járművek
  • Lapbook kisiskolásoknak – A járművek
  • 15 játék, játékos feladat leírása
  • 25 vers, 5 mese a járművekről
  • 10 kézműves ötlet
  • Extra játék: Kövesd az irányt!
  • Útmutató a lapbook elkészítéséhez
  • Útmutató az extra játékhoz

A csomagban található feladatok, játékleírások, feladatlapok akár egy több hetes projekt munka elkészítéséhez is segítséget nyújthatnak. Szinte minden műveltségterületet lefednek, és összeállításukban elsődleges szempont volt, a gyerekek különböző képességeinek játékos módon való fejlesztése.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata