Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Foglalkozások - Kisiskolásoknak

Mi leszel, ha nagy leszel? – gyakran kérdezzük a gyerekektől, akik akár minden életkorban képesek más választ adni erre a kérdésre. Ez teljesen természetes, hiszen egyre több foglalkozással, mesterséggel ismerkednek meg, és az érdeklődésük is gyorsan változik. Ez a csomag lehetőséget biztosít számukra, hogy megismerjék a leggyakoribb foglalkozásokat, és megtanulják tisztelni más emberek munkáját.
Kategória Termékkategóriák Foglalkozások Foglalkozások - Kisiskolásoknak
Cikkszám MT_F_I
Szint Mini 6 - 10 év
Listaár 2.890 Ft
-
+
KOSÁRBA RAKOM
Azonnal használható feladatlapok.
1
Minden műveltségterület fejlesztéséhez elegendő anyagot kapsz egyszerre.
2
Igényes, színes, motiváló feladatlapok.
3
Foglalkozások - Kisiskolásoknak
4
Nem kell keresgélned órákig egy-egy témakörhöz, így rengeteg időt megspórolsz.
5
Minőségi időt tudsz tölteni gyermekeddel, miközben játszva tanítod őt.
6
Gondosan összeállított feladatok, melyek játékosan, észrevétlenül fejlesztik a gyermeket, és új ismeretekkel bővítik tudását.

Mi leszel, ha nagy leszel? – gyakran kérdezzük a gyerekektől, akik akár minden életkorban képesek más választ adni erre a kérdésre. Ez teljesen természetes, hiszen egyre több foglalkozással, mesterséggel ismerkednek meg, és az érdeklődésük is gyorsan változik. Ez a csomag lehetőséget biztosít számukra, hogy megismerjék a leggyakoribb foglalkozásokat, és megtanulják tisztelni más emberek munkáját. A gyerekek az életkoruknak megfelelő tudást kapnak a témával kapcsolatban, miközben a feladatlapok segítségével fejlődnek különböző részképességeik is. A feladatlapok nagyon szép, vidám, motiváló grafikával készültek. A lapbook szintén a foglalkozások témájához kapcsolódik, mely megoldása során további ismereteket szerezhetnek ebben a témában a gyerekek. Ebben a csomagban egy egyszerű, de már 3 éves gyerekekkel is könnyen játszható extra játék is található, egy memóriajáték, melyben a foglalkozásokat kell párosítani a különböző eszközökkel. A játék, akár az egész család kedvence is lehet, és fejleszti a szókincset, figyelmet, gondolkodást, memóriát!

Ezt a csomagot szívből ajánlom mindazoknak, akik szeretik az igényes fejlesztő feladatlapokat, és örülnének annak, ha minden műveltségterület fejlesztéséhez egy helyen találnák meg a szükséges anyagokat.

A csomag a kisiskolás korosztály (6-10 év) számára készült, és egyaránt alkalmas csoportos, vagy otthoni használatra is.

A csomag tartalma:

  • 15 játékos fejlesztő feladatlap kisiskolásoknak – Foglalkozások
  • Lapbook óvodásoknak és iskolásoknak – Foglalkozások
  • 10 játék, játékos feladat leírása
  • 10 kézműves ötlet
  • Mesék, versek gyűjteménye
  • Extra játék: Memóriajáték
  • Útmutató a lapbook elkészítéséhez
  • Útmutató az extra játékhoz

 

A csomagban található feladatok, játékleírások, feladatlapok akár egy több hetes projekt munka elkészítéséhez is segítséget nyújthatnak. Szinte minden műveltségterületet lefednek, és összeállításukban elsődleges szempont volt, a gyerekek különböző képességeinek játékos módon való fejlesztése.

 

 

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata