Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Farsang, medve - óvodásoknak

Itt a farsang, áll a bál..! És a medve vajon kibújik a barlangjából? Ennek a csomagnak két témája is van: a farsang és a medve. A csomagban található feladatok a különböző részképességek fejlesztésén túl a gyermekek ismereteit is bővíti. A feladatlapok a farsang témakörében készültek, nagyon szép, vidám, motiváló grafikával. A kihívásokban még több ismerettel bővíthetjük a gyerekek tudását a farsangi szokások terén. A lapbookok a medvével kapcsolatban gazdagítják a gyermekek tudását, és e havi extra játékunk is ehhez az állathoz kapcsolódik. Ezt a csomagot szívből ajánlom mindazoknak, akik szeretik az igényes fejlesztő feladatlapokat, és örülnének annak, ha minden műveltségterület fejlesztéséhez egy helyen találnák meg a szükséges anyagokat.
Kategória Termékkategóriák Farsang, medve Farsang, medve - óvodásoknak
Cikkszám MT_FM_O
Szint Mini 6 év alatt
Listaár 2.890 Ft
-
+
KOSÁRBA RAKOM
Azonnal használható feladatlapok.
1
Minden műveltségterület fejlesztéséhez elegendő anyagot kapsz egyszerre.
2
Igényes, színes, motiváló feladatlapok.
3
Farsang, medve - óvodásoknak
4
Nem kell keresgélned órákig egy-egy témakörhöz, így rengeteg időt megspórolsz.
5
Minőségi időt tudsz tölteni gyermekeddel, miközben játszva tanítod őt.
6
Gondosan összeállított feladatok, melyek játékosan, észrevétlenül fejlesztik a gyermeket, és új ismeretekkel bővítik tudását.

Itt a farsang, áll a bál..! És a medve vajon kibújik a barlangjából?

Ennek a csomagnak két témája is van: a farsang és a medve. A csomagban található feladatok a különböző részképességek fejlesztésén túl a gyermekek ismereteit is bővíti. A feladatlapok a farsang témakörében készültek, nagyon szép, vidám, motiváló grafikával. A kihívásokban még több ismerettel bővíthetjük a gyerekek tudását a farsangi szokások terén. A lapbookok a medvével kapcsolatban gazdagítják a gyermekek tudását, és e havi extra játékunk is ehhez az állathoz kapcsolódik. Ezt a csomagot szívből ajánlom mindazoknak, akik szeretik az igényes fejlesztő feladatlapokat, és örülnének annak, ha minden műveltségterület fejlesztéséhez egy helyen találnák meg a szükséges anyagokat.

A csomag az óvodás korosztály (4-7 év) számára készült, és egyaránt alkalmas csoportos, vagy otthoni használatra is.

Néhány példa a feladatlapok tartalmából: Dobd ki a bohócot! Keresd az árnyékát! Kakukktojás. Keresd a bohócok kalapját! Tervezz mintát! Jobb, bal, le, fel. Számolj! Keresd a hiányzó részletet!

 

A csomag tartalma:

15 játékos fejlesztő feladatlap óvodásoknak – A farsang

Lapbook óvodásoknak – A medve

10+10 játék, játékos feladat leírása – A farsang és a medve

Versek, mesék a farsangról és a medvéről

5+5 kézműves ötlet – A farsang és a medve

Extra játék: Csapd le a medvét!

Kihívás óvodásoknak

Útmutató a lapbook elkészítéséhez

Útmutató az extra játékhoz

 

A csomagban található feladatok, játékleírások, feladatlapok akár egy több hetes projekt munka elkészítéséhez is segítséget nyújthatnak. Szinte minden műveltségterületet lefednek, és összeállításukban elsődleges szempont volt, a gyerekek különböző képességeinek játékos módon való fejlesztése.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata