Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Amerika - Kisiskolásoknak

Tartsatok Amerika témájú hetet, és vegyetek részt egy igazán izgalmas, képzeletbeli utazáson ezen a csodálatos földrészen! Ehhez az utazáshoz minden szükséges segítséget megtaláltok ebben a csomagban.
Kategória Termékkategóriák Amerika Amerika - Kisiskolásoknak
Cikkszám MT_AM_I
Szint Mini 6 - 10 év
Listaár 2.990 Ft
-
+
KOSÁRBA RAKOM
Azonnal használható feladatlapok.
1
Minden műveltségterület fejlesztéséhez elegendő anyagot kapsz egyszerre.
2
Igényes, színes, motiváló feladatlapok.
3
Amerika - Kisiskolásoknak
4
Nem kell keresgélned órákig egy-egy témakörhöz, így rengeteg időt megspórolsz.
5
Minőségi időt tudsz tölteni gyermekeddel, miközben játszva tanítod őt.
6
Gondosan összeállított feladatok, melyek játékosan, észrevétlenül fejlesztik a gyermeket, és új ismeretekkel bővítik tudását.

Tartsatok Amerika témájú hetet, és vegyetek részt egy igazán izgalmas, képzeletbeli utazáson ezen a csodálatos földrészen! Ehhez az utazáshoz minden szükséges segítséget megtaláltok ebben a csomagban. A feladatlapok segítségével megismerhetitek az itt élő állatokat, gyönyörű tájakat, Észak- és Dél-Amerika jellegzetességeit és egy-egy oldalon megjelennek az indiánokra jellemző motívumok, és érdekességek is.

A mesék, versek között dél-amerikai és indián meséket is találtok. A kézműves ötletek is Amerikához kapcsolódnak, a játékgyűjteményben pedig az itt élő gyerekek hagyományos játékait találjátok.

A feladatlapok nagyon szép, vidám, motiváló grafikával készültek. A lapbook szintén ehhez a témához kapcsolódik, mely során kreatív, tevékenykedtető módon bővíthetitek tudásotokat a témában. Ebben a csomagban az Extra játék egy lottó játék, mely remekül fejleszti a megfigyelést és a memóriát is.

Ezt a csomagot szívből ajánlom mindazoknak, akik szeretik az igényes fejlesztő feladatlapokat, és örülnének annak, ha minden műveltségterület fejlesztéséhez egy helyen találnák meg a szükséges anyagokat.

A csomag a kisiskolás korosztály (6-10 év) számára készült, és egyaránt alkalmas csoportos, vagy otthoni használatra is.

A csomag tartalma:

  • 15 játékos fejlesztő feladatlap kisiskolásoknak – Amerika
  • Lapbook óvodásoknak és iskolásoknak – Amerika
  • 10 játék, játékos feladat leírása
  • 10 kézműves ötlet
  • Mesék, versek gyűjteménye
  • Extra játék: Amerika lottó
  • Útmutató a lapbook elkészítéséhez
  • Útmutató az extra játékhoz

 

A csomagban található feladatok, játékleírások, feladatlapok akár egy több hetes projekt munka elkészítéséhez is segítséget nyújthatnak. Szinte minden műveltségterületet lefednek, és összeállításukban elsődleges szempont volt, a gyerekek különböző képességeinek játékos módon való fejlesztése.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata