Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Miért ITT kezdd?

Számodra is fontos, hogy minőségi időt tölts el óvodás vagy kisiskolás gyermekeddel? A Mókás Tanítás csapata bizony ebben kíván a segítségedre sietni, ráadásul teljesen ingyen! Elkészítettünk a részedre egy 9 + 1 játékból álló fejlesztő játék csomagot, amivel csak úgy repül az idő. A csomagban szereplő játékok nemes egyszerűséggel, otthon is elkészíthetőek, akár a gyermekek bevonásával is. A letölthető csomag tartalmazza a a játkok elkészítéséhez szükséges útmutatókat, a kapcsolódó anyagokat, sablonokat és természetesen megtalálhatod benne az adott fejlesztő játékhoz kapcsolódó játékszabályzatot is.

Nincs más dolgod, mint görgess lejjebb és a megjelenő űrlapon add meg adataidat. Rendszerünk automatikusan kiküldi a részedre fejlesztő csomagunkat. A "9 + 1 OTTHON IS KÖNNYEN ELKÉSZÍTHETŐ FEJLESZTŐ JÁTÉK” csomagot teljesen díjmentesen biztosítjuk a Részedre! Töltsd le még ma!
Mit kell tudnod az ingyenesen letölthető csomagunkról?
készségfejlesztő
készségfejlesztő
Minden játékot úgy terveztünk meg, hogy óvodás és kisiskolás korosztály legtöbb készségét fejlessze. Kiemelt figyelmet fordítottunk a vizuális képesség, a térlátás, a megfigyelés és a reakcióidő készségek fejlesztésére.
ügyességi
ügyességi
A legtöbb játék a készségfejlesztő funkción túl ügyességi és logikai elemeket is tartalmaz, ezzel belecsempészve az izgalmat is a játékokba, ami garantálja, hogy a Te gyermeked figyelmét is lekötik az elkészített feladatok.
koncentráció
koncentráció
A legtöbb játék úgy fejleszti a gyermek koncentrációs képsségét, hogy ő azt észre sem veszi, ennek köszönhetően szintenként tudjuk a léptetni a gyermek haladását és figyelemmel kísérheted a fejlődést is.
tartalmas idő
tartalmas idő
A játékok egyedül is játszhatóak, azonban te magad is részt vehetsz bennük, így minőségi időt tölthetsz el a gyermekeddel, sőt egy olyan folyamatba kapcsolódhatsz be, ami még erősebb köteléket alakít ki köztetek.
Kinek szól a tananyag?
A Mókás Tanítás összes tananyaga jellemzően óvodás és kisiskolás korosztály számára kínál tartalmas és oktatásban gazdag elfoglaltságot. Az ingyenesen letölethető "9 + 1 OTTHON IS KÖNNYEN ELKÉSZÍTHETŐ FEJLESZTŐ JÁTÉK” csomagunk is nekik kínál megoldásokat. A feladatok átjárhatóak és szükség esetén megismételhetőek, ráadásul idővel újra és újra elővehetőek, akár nehezített játékszabályokat alkalmazva.
Hogyan tudod megszerezni?
Teljesen ingyen a Tiéd lehet fejlesztő játék csomagunk. Nincs más dolgod, mint görgess az oldal aljára és a megjelenő űrlapod add meg vezeték- és keresztneved, a telefonszámodat, valamint az e-mail címed. Kérjük, hogy ügyelj az adataid pontosságára, hiszen a csomagunkat e-mailben fogjuk elküldeni a részedre. Ahhoz, hogy a csomagunkat kiküldhessük fontos, hogy fogadd el az oldalon található ÁSZF-et és az Adatvédelmi Tájékoztatónkat egyaránt.

Az ingyenes csomag igénylésével egyúttal feliratkozhatsz hírlevelünkre is, ahol is hónapról - hónapra izgalmas játékötleteket és tartalmas blogokat osztunk meg veled teljesen ingyen. Kár lenne kihagynod! Az adatok megadását követően kattints a "Kérem a tananyagot!” gombra és már ellenőrizheted is a postafiókod! Jó szórakozást kívánunk!
Mókás Tanítás
Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail cím *
Kérem a tananyagot!
Tényleg ingyenes?
Igen! Teljesen ingyen tudod letölteni csomagunkat! Használd az itt található űrlapunkat és legyen Tiéd a "9 + 1 OTTHON IS KÖNNYEN ELKÉSZÍTHETŐ FEJLESZTŐ JÁTÉK” csomag! Iratkozz fel hírlevelünkre is, hiszen minden hónapban tartalmas, ingyenes játékokkal és szuper blogbejegyzésekkel készülünk Neked!

Ha még nem követed Facebook oldalunkat, akkor feltétlenül kattints IDE, hiszen ott is megannyi hasznos tartalom, tipp vagy éppen szórakoztató feladatlap vár Téged! Legyél Te is részese a Mókás Tanítás élménynek! Bátran küldj visszajelzést is, akár a Facebook oldalunk segítségével, hogy tovább javíthassuk a szolgáltatásunk minőségét és tovább növelhessük a Te elégedettségedet is! Szép napot és jó szórakozást kívánunk!


A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata