Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Mi az a Játszótér?

Miben különbözik a Mókás Tanítás csomagja, a többi, piacon lévő hasonló csomagtól? A csomagban található anyagok egy komplex egészet alkotnak. A használónak nem szükséges egyéb anyagok után kutatnia, így időt, energiát takaríthat meg. Minden műveltségterületet felölelnek a feladatok, és lehetőséget adnak a gyermekek különböző készségeinek, képességeinek fejlesztésére.

A már megszokott feladatlapokon túl, tartalmaz lapbook-ot, vers- és mesegyűjteményt, ötleteteket játékokhoz, művészeti tevékenységeket, extra játékot, sőt még egy levelezős versenyen való részvételi lehetőséget is, plusz mindenhez részletes útmutatót. Viszonylag széles körben, 4-10 éves óvodásokkal és kisiskolásokkal is fel tudjuk dolgozni, így például otthoni használatnál a kisebb és nagyobb gyermeknek is megtaláljuk benne a korának leginkább megfelelő feladatokat.

Az előfizetéshez már érdemes most csatlakozni, mert a levelezős versenyen csak azok a gyerekek vehetnek részt, akik májusig az összes feladatot beküldik. Az előfizetés után lehetőség nyílik egy zárt Facebook csoporthoz csatlakozni, ahol még több segítség és ötlet válik elérhetővé a téma feldolgozásához.
Miért éri meg Neked?
Az összegyűjtött ötletekkel, feladatokkal akár egy egész hónapra szóló projektet is meg lehet valósítani úgy, hogy minimális munkát fektetünk bele.

Az oldalon havonta megújuló tematikus csomagokkal jelentkezünk, a témák mindig változnak, gyakran kapcsolódnak az adott évszakhoz, ünnepkörhöz.

A csomagban válogathatunk, hogy éppen melyik korosztály számára keresünk anyagokat, és elég csak azokat kinyomtatnunk. Szabadon felhasználhatjuk iskolai, óvodai és otthoni munkára is, és akár többször is elővehetjük, hiszen az előfizetés után bármikor elérhetővé válik. Ha változtatás, bővítés történik, az is automatikusan frissül, így mindig a legfrissebb variáció érhető el. Csatlakozz még ma a Mókás Tanítás varázslatos világához!
Mókás Tanítás
Három olyan dolog van, amelyet mindig eltanulhat a felnőtt a gyerektől: hogy kell ok nélkül örülni, hogy kell mindig valamilyen foglalatosságba merülni, és hogy kell kíméletlenül kiharcolnia magának azt, amit ő akar.
Paulo Coelho
10 ok, amiért érdemes tagnak lenni
1.
kedvező havídjért kapsz nagyon értékes tartalmakat
2.
hatékonyan és játékosan tudod fejleszteni gyermeked
3.
pedagógusok által kifejlesztett anyagot tudsz letölteni
4.
színes és tartalmas játékok várnak
5.
komplex megoldást kapsz több fejleszési területtel
6.
minőségi időt tudsz eltölteni gyermekeddel
7.
azonnal használható megoldást kapsz
8.
a letölthető anyagok korlátlanul elérhetőek
9.
a csomag többször felhasználható
10.
két korosztály számára kínál megoldást
Hogyan működik az előfizetéses rendszer?
1.
Regisztráció az oldalra
A Játszóteret kizárólag Mókás Tanítás fiókkal rendelkező felhasználóink tudják igénybe venni. Az ingyenes regisztrációhoz kattints a főmenüben található “Belépés” gombra és regisztrálj egyszerűen az űrlap kitöltésével. Használd Facebook fiókod a gyorsabb bejelentkezéshez!
2.
Fizess elő a Játszótérre!
A bejelentkezést követően görgess lejjebb és töltsd ki a megrendelő űrlapot. Kérjük, hogy ügyelj az adataid helyességére. A megrendeléshez fogadd el a megjelenő Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztatót, majd kattints az “ELŐFIZETEK" gombra.
3.
Megrendelés teljesítése
A sikeres megrendelést követően a rendszerünk átirányít az OTP Simple biztonságos bankkártyás fizetési felületére, ahol az előfizetés első havi díjával terheljük be a kártyádat. A bankkártyás fizetést követően az adott havi csomag letölthetővé válik a számodra.
4.
Előfizetéses rendszer
Az első fizetést követően a rendszer minden hónap ugyan ezen napján levonja a havi előfizetési díjat a kártyádról és így válik elérhetővé minden hónapban az aktuális Mókás Tanítás anyag. Az előfizetésedet a “PROFILOM" oldalon tudod kezelni.
november hónapban ezek várnak Rád!
Mókás Tanítás

Az időjárás témaköre bármikor aktuális lehet, és nagyon hasznos ismereteket nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A csomagban található anyag segítségével a gyermekek megismerkedhetnek a különböző időjárás elemeivel, bővíthetik a témában a szókincsüket és az ismereteiket, miközben a feladatlapok segítségével fejlődnek különböző részképességeik is. A feladatlapok nagyon szép, vidám, motiváló grafikával készültek. A lapbook szintén az időjárás témájához kapcsolódik, mely megoldása során további ismereteket szerezhetnek ebben a témában a gyerekek. Ebben a csomagban egy egyszerű, de már 3 éves gyerekekkel is könnyen játszható extra játék is található, az Időjárás bingó.  A játék, akár az egész család kedvence is lehet, és fejleszti a megfigyelést, türelmet, szabálykövetést, és fejleszti a szókincset is!

Ezt a csomagot szívből ajánlom mindazoknak, akik szeretik az igényes fejlesztő feladatlapokat, és örülnének annak, ha minden műveltségterület fejlesztéséhez egy helyen találnák meg a szükséges anyagokat.

A csomag az óvodás és a kisiskolás korosztály (4-10 év) számára készült, és egyaránt alkalmas csoportos, vagy otthoni használatra is.

A csomag tartalma:

 • 15 játékos fejlesztő feladatlap óvodásoknak – Időjárás
 • 15 játékos fejlesztő feladatlap kisiskolásoknak – Időjárás
 • Lapbook óvodásoknak és iskolásoknak – Időjárás
 • 10 játék, játékos feladat leírása
 • 10 kézműves ötlet
 • Mesék, versek gyűjteménye
 • Extra játék: Időjárás bingó
 • Útmutató a lapbook elkészítéséhez
 • Útmutató az extra játékhoz

 

A csomagban található feladatok, játékleírások, feladatlapok akár egy több hetes projekt munka elkészítéséhez is segítséget nyújthatnak. Szinte minden műveltségterületet lefednek, és összeállításukban elsődleges szempont volt, a gyerekek különböző képességeinek játékos módon való fejlesztése.

 

Ebben a hónapban előfizetéssel letölthető még a teljes MIKULÁS csomag is, plusz még a NÉGY ÉVSZAK LAPBOOK, és bónuszként a SZENT MÁRTON LEGENDÁJA lapbook is!

 • Extra játék - Időjárás bingó
 • Feladatlapok kisiskolásoknak - Időjárás
 • Játékok, játékos feladatok - Időjárás
 • Kézműves ötletek - Időjárás
 • Feladatlapok óvodásoknak - Időjárás
 • Útmutató a lapbookhoz - Időjárás
 • Útmutató az extra játékhoz - Időjárás bingó
 • Versek, mesék - Időjárás
 • Lapbook - Időjárás
 • Extra játék - Decemberi dobble
 • Feladatlapok kisiskolásoknak - Mikulás
 • Játékok, játékos feladatok - Mikulás
 • Kézműves ötletek - Mikulás
 • Útmutató a lapbookhoz - Mikulás
 • Útmutató az extra játékhoz - Decemberi dobble
 • Versek, mesék - Mikulás
 • Lapbook - Mikulás
 • Feladatlapok óvodásoknak - Mikulás
 • Útmutató a lapbookhoz - Évszakok
 • Útmutató a lapbookhoz - Szent Márton legendája
 • Lapbook - Évszakok
 • Lapbook - Szent Márton legendája
Ne maradj le, már ma a Tied lehet!
Alapadatok
Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail cím *
Számlázási adatok
Irányítószám *
Település *
Közterület *
Házszám *
Kieg. címadatok

összesen: 3.990 HUF / 30 napTájékoztatunk, hogy előfizetéses rendszerünkhöz kizárólag bankártyás fizetés esetén tudsz csatlakozni. Rendszerünk az OTP Simple biztonságos fizetési megoldását alkalmazza. Az “ELŐFIZETEK” gombra kattintva az adataid ellenőrzését követően átirányítunk az OTP Simple fizetési felületére. A felületen kell megadnod a bankkártyád adatait, ahol is terhelésre kerül a havi előfizetési díj. Az előfizetés teljesen automatikus, vagyis minden hónapban az adott előfizetési díj levonásra kerül a számládról és ezáltal az aktuális havi csomag elérhetővé válik a részedre, melyről e-mailes értesítést küldünk. A bankkártya terhelése minden hónapban ugyan azon a napon történik, amikor elindítottad az előfizetésedet, vagyis az első pénzügyi terhelés megtörtént. Amennyiben a bankkártyádon nem áll rendelkezésre megfelelő fedezet, úgy rendszerünk a későbbiek folyamán ismét próbát tesz az előfizetési díj levonására. A sikeres tranzakciót követően rendszerünk számlát küld a részedre. A meglévő előfizetésed kezeléséhez kattints a főmenüben található “PROFILOM” gombra. Itt tudod szüneteltetni a megrendelésed is. Mókás tanítást és mókás tanulást kívánunk!


Előfizetek
A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata