Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Mi az a Játszótér?

Miben különbözik a Mókás Tanítás csomagja, a többi, piacon lévő hasonló csomagtól? A csomagban található anyagok egy komplex egészet alkotnak. A használónak nem szükséges egyéb anyagok után kutatnia, így időt, energiát takaríthat meg. Minden műveltségterületet felölelnek a feladatok, és lehetőséget adnak a gyermekek különböző készségeinek, képességeinek fejlesztésére.

A már megszokott feladatlapokon túl, tartalmaz lapbook-ot, vers- és mesegyűjteményt, ötleteteket játékokhoz, művészeti tevékenységeket, extra játékot, sőt még egy levelezős versenyen való részvételi lehetőséget is, plusz mindenhez részletes útmutatót. Viszonylag széles körben, 4-10 éves óvodásokkal és kisiskolásokkal is fel tudjuk dolgozni, így például otthoni használatnál a kisebb és nagyobb gyermeknek is megtaláljuk benne a korának leginkább megfelelő feladatokat.

Az előfizetéshez már érdemes most csatlakozni, mert a levelezős versenyen csak azok a gyerekek vehetnek részt, akik májusig az összes feladatot beküldik. Az előfizetés után lehetőség nyílik egy zárt Facebook csoporthoz csatlakozni, ahol még több segítség és ötlet válik elérhetővé a téma feldolgozásához.
Miért éri meg Neked?
Az összegyűjtött ötletekkel, feladatokkal akár egy egész hónapra szóló projektet is meg lehet valósítani úgy, hogy minimális munkát fektetünk bele.

Az oldalon havonta megújuló tematikus csomagokkal jelentkezünk, a témák mindig változnak, gyakran kapcsolódnak az adott évszakhoz, ünnepkörhöz.

A csomagban válogathatunk, hogy éppen melyik korosztály számára keresünk anyagokat, és elég csak azokat kinyomtatnunk. Szabadon felhasználhatjuk iskolai, óvodai és otthoni munkára is, és akár többször is elővehetjük, hiszen az előfizetés után bármikor elérhetővé válik. Ha változtatás, bővítés történik, az is automatikusan frissül, így mindig a legfrissebb variáció érhető el. Csatlakozz még ma a Mókás Tanítás varázslatos világához!
Mókás Tanítás
Három olyan dolog van, amelyet mindig eltanulhat a felnőtt a gyerektől: hogy kell ok nélkül örülni, hogy kell mindig valamilyen foglalatosságba merülni, és hogy kell kíméletlenül kiharcolnia magának azt, amit ő akar.
Paulo Coelho
10 ok, amiért érdemes tagnak lenni
1.
kedvező havídjért kapsz nagyon értékes tartalmakat
2.
hatékonyan és játékosan tudod fejleszteni gyermeked
3.
pedagógusok által kifejlesztett anyagot tudsz letölteni
4.
színes és tartalmas játékok várnak
5.
komplex megoldást kapsz több fejleszési területtel
6.
minőségi időt tudsz eltölteni gyermekeddel
7.
azonnal használható megoldást kapsz
8.
a letölthető anyagok korlátlanul elérhetőek
9.
a csomag többször felhasználható
10.
két korosztály számára kínál megoldást
Hogyan működik az előfizetéses rendszer?
1.
Regisztráció az oldalra
A Játszóteret kizárólag Mókás Tanítás fiókkal rendelkező felhasználóink tudják igénybe venni. Az ingyenes regisztrációhoz kattints a főmenüben található “Belépés” gombra és regisztrálj egyszerűen az űrlap kitöltésével. Használd Facebook fiókod a gyorsabb bejelentkezéshez!
2.
Fizess elő a Játszótérre!
A bejelentkezést követően görgess lejjebb és töltsd ki a megrendelő űrlapot. Kérjük, hogy ügyelj az adataid helyességére. A megrendeléshez fogadd el a megjelenő Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztatót, majd kattints az “ELŐFIZETEK" gombra.
3.
Megrendelés teljesítése
A sikeres megrendelést követően a rendszerünk átirányít az OTP Simple biztonságos bankkártyás fizetési felületére, ahol az előfizetés első havi díjával terheljük be a kártyádat. A bankkártyás fizetést követően az adott havi csomag letölthetővé válik a számodra.
4.
Előfizetéses rendszer
Az első fizetést követően a rendszer minden hónap ugyan ezen napján levonja a havi előfizetési díjat a kártyádról és így válik elérhetővé minden hónapban az aktuális Mókás Tanítás anyag. Az előfizetésedet a “PROFILOM" oldalon tudod kezelni.
augusztus hónapban ezek várnak Rád!
Mókás Tanítás

Tartsatok Amerika témájú hetet, és vegyetek részt egy igazán izgalmas, képzeletbeli utazáson ezen a csodálatos földrészen! Ehhez az utazáshoz minden szükséges segítséget megtaláltok ebben a csomagban. A feladatlapok segítségével megismerhetitek az itt élő állatokat, gyönyörű tájakat, Észak- és Dél-Amerika jellegzetességeit és egy-egy oldalon megjelennek az indiánokra jellemző motívumok, és érdekességek is.

A mesék, versek között dél-amerikai és indián meséket is találtok. A kézműves ötletek is Amerikához kapcsolódnak, a játékgyűjteményben pedig az itt élő gyerekek hagyományos játékait találjátok.

A feladatlapok nagyon szép, vidám, motiváló grafikával készültek. A lapbook szintén ehhez a témához kapcsolódik, mely során kreatív, tevékenykedtető módon bővíthetitek tudásotokat a témában. Ebben a csomagban az Extra játék egy lottó játék, mely remekül fejleszti a megfigyelést és a memóriát is.

Ezt a csomagot szívből ajánlom mindazoknak, akik szeretik az igényes fejlesztő feladatlapokat, és örülnének annak, ha minden műveltségterület fejlesztéséhez egy helyen találnák meg a szükséges anyagokat.

A csomag az óvodás és a kisiskolás korosztály (4-10 év) számára készült, és egyaránt alkalmas csoportos, vagy otthoni használatra is.

A csomag tartalma:

 • 15 játékos fejlesztő feladatlap óvodásoknak – Amerika
 • 15 játékos fejlesztő feladatlap kisiskolásoknak – Amerika
 • Lapbook óvodásoknak és iskolásoknak – Amerika
 • 10 játék, játékos feladat leírása
 • 10 kézműves ötlet
 • Mesék, versek gyűjteménye
 • Extra játék: Amerika lottó
 • Útmutató a lapbook elkészítéséhez
 • Útmutató az extra játékhoz

 

A csomagban található feladatok, játékleírások, feladatlapok akár egy több hetes projekt munka elkészítéséhez is segítséget nyújthatnak. Szinte minden műveltségterületet lefednek, és összeállításukban elsődleges szempont volt, a gyerekek különböző képességeinek játékos módon való fejlesztése.

 

Ebben a hónapban előfizetéssel letölthető még a teljes ANYAGOK A KÖRNYEZETÜNKBEN csomag is és a BALATON LAPBOOK!

 • Extra játék - Amerika lottó
 • Feladatlapok kisiskolásoknak - Amerika
 • Feladatlapok óvodásoknak - Amerika
 • Játékok, játékos feladatok - Amerika
 • Kézműves ötletek - Amerika
 • Lapbook - Amerika
 • Útmutató a lapbookhoz - Amerika
 • Útmutató az extra játékhoz - Amerika lottó
 • Versek, mesék - Amerika
 • Extra játék - Gyűjts szelektíven!
 • Feladatlapok kisiskolásoknak - Anyagok a környezetünkben
 • Feladatlapok óvodásoknak - Anyagok a környezetünkben
 • Játékok, játékos feladatok - Anyagok a környezetünkben
 • Kézműves ötletek - Anyagok a környezetünkben
 • Lapbook - Anyagok a környezetünkben
 • Útmutató a lapbookhoz - Anyagok a környezetünkben
 • Útmutató az extra játékhoz - Gyűjts szelektíven!
 • Versek, mesék - Anyagok a környezetünkben
 • Lapbook - Balaton
 • Útmutató a lapbookhoz - Balaton
Ne maradj le, már ma a Tied lehet!
Alapadatok
Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail cím *
Számlázási adatok
Irányítószám *
Település *
Közterület *
Házszám *
Kieg. címadatok

összesen: 3.990 HUF / 30 napTájékoztatunk, hogy előfizetéses rendszerünkhöz kizárólag bankártyás fizetés esetén tudsz csatlakozni. Rendszerünk az OTP Simple biztonságos fizetési megoldását alkalmazza. Az “ELŐFIZETEK” gombra kattintva az adataid ellenőrzését követően átirányítunk az OTP Simple fizetési felületére. A felületen kell megadnod a bankkártyád adatait, ahol is terhelésre kerül a havi előfizetési díj. Az előfizetés teljesen automatikus, vagyis minden hónapban az adott előfizetési díj levonásra kerül a számládról és ezáltal az aktuális havi csomag elérhetővé válik a részedre, melyről e-mailes értesítést küldünk. A bankkártya terhelése minden hónapban ugyan azon a napon történik, amikor elindítottad az előfizetésedet, vagyis az első pénzügyi terhelés megtörtént. Amennyiben a bankkártyádon nem áll rendelkezésre megfelelő fedezet, úgy rendszerünk a későbbiek folyamán ismét próbát tesz az előfizetési díj levonására. A sikeres tranzakciót követően rendszerünk számlát küld a részedre. A meglévő előfizetésed kezeléséhez kattints a főmenüben található “PROFILOM” gombra. Itt tudod szüneteltetni a megrendelésed is. Mókás tanítást és mókás tanulást kívánunk!


Előfizetek
A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata