Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Blogok


Az ugróiskola 6 hihetetlen előnye

Az ugróiskola 6 hihetetlen előnye
Gyermekkorunk egyik kedvenc játéka volt az ugróiskola, melyet oly sokszor játszottunk a barátokkal az iskola udvarán, tereken, vagy az udvaron. Emlékszem, volt olyan, hogy nem is krétával, hanem a földre, bottal rajzoltuk meg a pályát. Mivel az elkészítése nagyon könnyű, és szinte semmibe sem kerül, ez egy minden gyermek számára elérhető játék, és nem is gondolnánk, hogy mennyi előnyt tartogat számukra.

40 ötlet és játék a tanév utolsó heteire

40 ötlet és játék a tanév utolsó heteire
Még pár hét és bizony véget ér ez a tanév is! Bár még sok a tennivaló, de érdemes ezt az időszakot is emlékezetessé tenni a gyerekek számára. Ehhez hoztam most ötleteket, amikből mazsolázhattok.

Játékok és kézműves ötletek a rovarok, bogarak témakörhöz

Játékok és kézműves ötletek a rovarok, bogarak témakörhöz
Az apró kis rovarok, bogarak világa az egyik gyermeket ámulatba ejtik, a másik pedig sikítva menekül még a legkisebb hangya elől is. Azonban mindenkinek fontos tudni, hogy ezek a kis élőlények is fontos részei a természetnek. Megismerésükhöz most olyan játékokat és kézműves ötleteket hoztam, melyek során játékosan szerezhetnek információkat a környezetünkben repkedő, mászó rovarokról, bogarakról.

Hogyan csald el a gyereket a tévé elől?

Hogyan csald el a gyereket a tévé elől?
„Unatkozom! Most mit csináljak?” Ismerősek ezek a mondatok? Úgy látod, hogy a gyerkőcöd szívesen szaladgálna, de mégsem tudod rávenni egy kirándulásra vagy egy kis sétára sem? Adj neki motivációt, keltsd fel az érdeklődését! Ebben a cikkben egy izgalmas programötletről olvashatsz, amely kicsiket- nagyokat egyaránt lázba hoz!
Blog menü


A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata