Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Blogok


Tartsd a távolságot! - Közösségi játékok

Tartsd a távolságot! - Közösségi játékok
Az alábbiakban olyan játékokat gyűjtöttem össze, melyekhez nem szükséges semmilyen eszköz, amit esetleg meg kellene osztaniuk, és a játék közben be tudjuk tartani a napjainkban oly fontos, szociális távolságot is.

Erdei játékok

Erdei játékok
A környéken található erdei séta során nagyszerű lehetőség nyílik arra is, hogy miközben játszunk a gyerekekkel, ők felfedezzék a természet szépségeit. A szabadban történő játékok lehetőséget adnak a gyermekek fejlesztésére is: fejlődik a gondolkodásuk, fizikai erőnlétük, figyelmük, stressz-levezető és jótékony hatással van az iskolai teljesítményre is.

Kis kedvencek - Játékok, kézműves ötletek, nyomtatható feladatok

Kis kedvencek - Játékok, kézműves ötletek, nyomtatható feladatok
Nincs olyan gyermek, aki nem szeretne egy cuki kis háziállatot. Ahhoz, hogy ezeket a kis kedvenceket felelősségteljesen legyenek képesek gondozni, nem árt, ha alaposan megismerik őket.

Játékos tanulás nyáron is - Olvasás

Játékos tanulás nyáron is - Olvasás
Hogyan tanuljunk nyáron? Erre a kérdésre valószínű nagyon sokan kapásból azt válaszolják, hogy sehogy. Én is úgy gondolom, hogy a nyári szünet a feltöltődés, a pihenés, a gondtalan játék és a kikapcsolódás ideje.
Blog menü


A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata