Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Blogok


Játékok és kézműves ötletek a rovarok, bogarak témakörhöz

Játékok és kézműves ötletek a rovarok, bogarak témakörhöz
Az apró kis rovarok, bogarak világa az egyik gyermeket ámulatba ejtik, a másik pedig sikítva menekül még a legkisebb hangya elől is. Azonban mindenkinek fontos tudni, hogy ezek a kis élőlények is fontos részei a természetnek. Megismerésükhöz most olyan játékokat és kézműves ötleteket hoztam, melyek során játékosan szerezhetnek információkat a környezetünkben repkedő, mászó rovarokról, bogarakról.

Hogyan csald el a gyereket a tévé elől?

Hogyan csald el a gyereket a tévé elől?
„Unatkozom! Most mit csináljak?” Ismerősek ezek a mondatok? Úgy látod, hogy a gyerkőcöd szívesen szaladgálna, de mégsem tudod rávenni egy kirándulásra vagy egy kis sétára sem? Adj neki motivációt, keltsd fel az érdeklődését! Ebben a cikkben egy izgalmas programötletről olvashatsz, amely kicsiket- nagyokat egyaránt lázba hoz!

Játékos feladatok és kézműves ötletek a növények témájához

Játékos feladatok és kézműves ötletek a növények témájához
Ha kimegyünk a szabadba, körbevesznek minket a szebbnél szebb, érdekesebbnél érdekesebb növények, melyek megismerése nem csak izgalmas, hanem tanulságos is lehet a gyermekek számára. Az alábbiakban olyan játékokat és kézműves ötleteket hoztam, melyek segítségével játékosan tanulhatnak a gyerekek a növényekről, azok életéről, fejlődéséről.

Játékok és kézműves ötletek a dinoszauruszok témakörhöz

Játékok és kézműves ötletek a dinoszauruszok témakörhöz
Ha szeretnénk megtanítani valamit a gyerekeknek, érdemes mindig egy olyan témát választani hozzá, mely megfelel a korosztályuknak, érdeklődésüknek. Talán az egyik legnépszerűbb téma a kicsik és nagyobbak körében, a dinoszauruszok. Most olyan játékokat és kézműves ötleteket hoztam nektek, melyek segítségével nem csak e különleges állatokat ismerhetik meg jobban, de számos készségük, képességük is fejlődhet a feladatok során.
Blog menü


A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata