Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Blogok


Kertészkedés gyerekekkel - Előnyök, ötletek, versek, mesék

Kertészkedés gyerekekkel - Előnyök, ötletek, versek, mesék
Általános tévhit, hogy a kertészkedés, mint tevékenység leginkább az idősebb korosztályra jellemző. Kertészkedni minden életkorban szórakoztató lehet, ráadásul napjainkban nagyon divatos és elterjedt lett a fiatalabbak körében is. A gyerekeket bevonva pedig számos előnye is lehet, és olyan tudást adhatunk át nekik, amik a későbbiekben busásan meg fognak térülni.

Egyszerű, finommotorikát is fejlesztő kézműves ötletek húsvétra

Egyszerű, finommotorikát is fejlesztő kézműves ötletek húsvétra
Egyszerű, mutatós, otthon is könnyen és gyorsan elkészíthető húsvéti, kézműves ötleteket gyűjtöttem nektek egy csokorba.

5+1 mozgásos játék tojásokkal, nyuszival

5+1 mozgásos játék tojásokkal, nyuszival
A húsvéti időszakra olyan, elsősorban mozgásos, ügyességi játékokat hoztam, amik a szabadban és az udvaron egyaránt játszható. A jó idő megérkeztével a gyerekeknek a mozgásigénye is megnőtt, ráadásul nagyon várják már a nyuszi megérkezését is. Ezt a várakozást kihasználva játsszunk néhány húsvéthoz köthető játékot, melyekkel észrevétlenül, játékosan tudjuk fejleszteni a mozgásukat, ügyességüket, és ráadásul még jó móka is lehet belőle.

40 mókás benti játék

40 mókás benti játék
„Anya, apa, mit csináljak?” – Ismerős kérdés? Bizony, gyakran előfordul, főleg, ha huzamosabb ideig a négy fal közé vagyunk zárva, és a rossz idő vagy egyéb okok miatt nincs lehetőségünk kimozdulni, változatossá tenni a napirendet.
Blog menü


A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata