Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam


Mi kerüljön az adventi naptárba?

Mi kerüljön az adventi naptárba?

 

Hamarosan itt a december, és elsején sok helyen előkerülnek az adventi naptárak is.

 

Ha nem készen vásároltat választunk, akkor itt az ideje, hogy elgondolkodjunk, mivel is tölthetjük meg a kis zsebecskéket. Vannak gyerekek, akik nagyon örülnek ilyenkor egy kis extra édességnek, mások viszont apró játékokat, tárgyakat fogadnak szívesen. Utóbbi esetben nem egyszerű a dolgunk, hiszen nem kis fejtörést okoz, hogy kitaláljunk, és beszerezzünk 24 apró kis dolgot, aminek a gyermek is örül, és az sem árt, ha valamennyire hasznos is a kis meglepetés.

 

 

Néhány ötlet, amit ilyenkor elrejthetünk az adventi naptárba: színes ceruza, csillogó filctoll, illatos radír, mini notesz, pici szappan, matricák, egy új fogkefe, kártyajáték, kulcstartó, egy új kesztyű, egy különleges karácsonyfadísz, buborékfújó, ajakbalzsam, mini puzzle, névre szóló evőeszköz, glitteres ragasztó, lányoknak pici ékszer, hajcsat, egy jó meleg zokni, kedvenc magazin, mini könyv, hűtőmágnes, mozijegy, könyvjelző, sötétben világító gyurma.

 

 

Idén, a mi adventi naptárunkba kis cetlik is kerülnek.

Az egyiken egy karácsonyi történet lesz, amit aznap, lefekvés előtt közösen összegyűlve olvasunk el. Íme a 24 történet, amelyeknek a szövege a december elsején már elérhető, nagy karácsonyi csomagunkban is olvasható lesz.

 

A másik cetlin pedig egy tevékenység lesz. Decemberben amúgy is itt az ideje egy kis év végi lassításnak. Bár tudjuk, hogy sok a tennivaló, egy közös esti program mindenkinek jót tesz ilyenkor. Egy vacsora utáni közös játék, közös alkotás, vagy egyszerűen csak egy esti mese megnézése még jobban összehozza a családot, segít ráhangolódni a közelgő karácsonyra.

A mi kis cetlijeinken a következő tevékenységek lesznek, de ez szabadon átalakítható a gyermek vagy a család kedvenc időtöltéseire, játékaira, a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát!Blog menü


A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata