Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Blogok


30 szabály egy boldogabb közösségért

30 szabály egy boldogabb közösségért
A szabályok egy közösségben nagyon fontosak ahhoz, hogy pozitív légkört teremtsünk a gyerekek között. Azonban a szabályok kialakítása nem biztos, hogy mindig mindenkinek egy kellemes feladat. Frusztráló, lehangoló lehet, ha időnk nagy része azzal telik, hogy csak ülünk, és arról beszélgetünk, hogy mit miért nem szabad csinálni, mi a helyes viselkedési forma bizonyos szituációkban. Sokkal jobb lenne ezeket a helyzeteket megelőzni, és a szabályokat úgy kialakítani, hogy az mindenkinek megfelelő és betartható legyen.

Finommotorika fejlesztése téli ötletekkel

Finommotorika fejlesztése téli ötletekkel
A gyermekek finommotorikájának fejlesztésére, a kis ujjak ügyesebbé tételére a téli időszakban is találunk jó ötleteket. Ezekből válogattam most egy csokorra valót.

60 tevékenység gyerekeknek, hogy jól érezzék magukat

60 tevékenység gyerekeknek, hogy jól érezzék magukat
Ha olyan tevékenységeket keresel, melyek támogatják gyermeked jóllétét, próbálj ki néhányat az alábbi ötletek közül. Ezek a tevékenységek bátorítják a gyermeket, hogy elgondolkodjanak az eredményeiken, tehetségükön, kapcsolataikon, egészséges életmódjukon csakúgy, mint a körülöttük lévő világon, embereken.

Játékok, kézműves ötletek a Világegyetem témaköréhez

Játékok, kézműves ötletek a Világegyetem témaköréhez
Egy érdeklődő gyermek számára az egyik legizgalmasabb téma a Világegyetem. Sok kisgyerek érdeklődését már korán felkeltik a csillagok, bolygók, a Hold és a Nap témaköre. Nem is beszélve az űrutazásról, hiszen sokan mondogatják, főleg a fiúk, hogy ők bizony űrhajósok lesznek.
Blog menü


A Mókás Tanítás Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mókás Tanítás Csapata